Persberichten

Man geslagen en bestolen van telefoon, verdachte aangehouden

Maandagavond 4 december raakte een man gewond toen hij beroofd werd van zijn telefoon. Een verdachte kon worden aangehouden.

Rond 21.15 uur was de 20-jarige Almeerder in een supermarkt aan de Meistraat. Hij kwam daar een man tegen die hem bedreigde en mee dwong naar de speelplaats te gaan. Daar kreeg het slachtoffer klappen en werd hij bestolen van zijn telefoon. De verdachte ging er vervolgens vandoor. Het slachtoffer belde gewond bij omwonenden aan die de politie belden. De recherche startte een onderzoek dat leidde naar een 19-jarige Almeerder. Hij kon dinsdag 5 december worden aangehouden. Het slachtoffer werd in een ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen.

Dit persbericht komt van politie.nl

Een gedachte over “Man geslagen en bestolen van telefoon, verdachte aangehouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *