Nieuws

Gewapende overval op Jumbo in Waterwijk

Zondag aan het einde van middag heeft er een overval op de Jumbo in Waterwijk plaatsgevonden. Er raakte niemand gewond.

Rond 17.55 uur kwamen meerdere personen de supermarkt binnen. Ze bedreigden het aanwezige personeel met een wapen. De overvallers zijn er later met een onbekende buit vandoor gegaan, vermoedelijk was dat in een donkere auto. Met onder andere een helikopter en een politiehond is in de omgeving gezocht maar de daders werden echter niet meer aangetroffen. De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht en met getuigen gesproken.

De supermarkt is vanwege het onderzoek en de opvang van de medewerkers de rest van de avond gesloten gebleven. De politie vraagt getuigen om zich te melden via 0900-8844.

2 gedachten over “Gewapende overval op Jumbo in Waterwijk

  • waarom geen signalement? of mag dat ook al niet meer,hoe kan het publiek dan helpen?

    Beantwoorden
  • De lafbekken zullen wel bivakmutsen hebben gedragen Henk. Tegenwoordig hangen overal camera’s, dus als ze met hun giechel in beeld waren hadden ze die beelden denk ik wel via Social Media gedeeld. Ze zijn te besodemieterd om te werken en anderen traumatiseren voor een paar euro boeit ze totaal niet. Straatroven wordt ook steeds populairder. Zelfs doodsteken met 15 jaar blijkt voor sommigen heel normaal. Wie heeft in hemelsnaam deze criminelen opgevoed?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *