Persberichten

Getuigen gezocht van ruzie voorafgaand aan steekpartij Bouwmeesterbuurt

De politie is op zoek naar getuigen van een ruzie in Buiten die vooraf ging aan de dodelijke steekpartij op de busbaan ter hoogte van de Tweede Pirellibrug.

Een jongen van vijftien kwam daarbij om het leven. Vlak vóór de steekpartij vond in de buurt nog een incident plaats. Hierbij was een klein groepje personen betrokken die onenigheid met elkaar leek te hebben. De politie vraagt hulp bij het onderzoek naar beide incidenten.

Molenbuurt Noord
Het incident voorafgaand aan de steekpartij vond plaats ter hoogte van de bushalte ‘Molenbuurt Noord’ aan de Stellingmolenstraat/Walmolenstraat en de bushalte ‘Bouwmeesterbuurt West’ gelegen aan het Kromhoutpad.

Oproep
De politie zoekt naar mensen die zich op dinsdag 12 december tussen 18.00-18.40 uur bevonden bij de bushaltes Molenbuurt Noord, Bouwmeesterbuurt Oost en Bouwmeesterbuurt west, in beide richtingen. Ook mensen die op de weg of in de bus zaten tussen Molenbuurt Noord en FBK-Sportpark Almere buiten, worden opgeroepen zich te melden wanneer zij denken iets bijzonders gezien te hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *