Nieuws

Twee ongevallen kort na elkaar op Tussenring

Zondagavond hebben er kort na elkaar twee aanrijdingen plaatsgevonden op de Tussenring bij kruising Hagevoortdreef/Buitenhoutsedreef.

De eerste gebeurde rond 22:20 uur tussen een personenauto en een vrachtwagen. Na een eerste onderzoek door ambulancepersoneel bleek dat geen van de betrokkenen gewond was geraakt. Een berger is gekomen om de rijbaan schoon te maken en de auto mee te nemen. De Tussenring richting de Mondriaanweg is gedurende de afhandeling van het ongeval dicht geweest.

Net toen alles van het ongeval was afgerond vond er wederom een aanrijding plaats op dezelfde kruising. Dit keer kwamen een personenbus en een bestelbus met elkaar in botsing. Ten minste één persoon is daarbij gewond geraakt en later per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Dit maal werd de Hagevoortdreef richting het industrieterrein afgesloten voor verkeer maar tot grote verkeershinder leidde dit niet.

Een gedachte over “Twee ongevallen kort na elkaar op Tussenring

  • Vrachtwagen rijd door rood, rijder van de VW Polo rijd door groen maar is aan het apen op zijn telefoon.
    Wie is er schuldig?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *