Kort nieuws

Politie ontdekt hennepkwekerij in kruipruimte

Het hennepteam van de politie heeft donderdag in de Oostvaardersbuurt een hennepkwekerij opgerold. De kwekerij zat verstopt in een uitgegraven kruipruimte. 

Donderdagochtend nam de politie een kijkje in een woning in Oostvaardersbuurt-Noord. Dit omdat er mogelijk een hennepkwekerij aanwezig zou zijn. De agenten troffen op het eerste gezicht geen bijzonderheden aan.

Eén van de agenten had gelukkig een scherpe neus, zo schrijft de politie op Facebook. Na enig speurwerk werd duidelijk dat de kruipruimte van de woning was uitgegraven. In de kruipruimte stonden 278 hennepplanten bijna klaar om geoogst te worden. De ruimte was zo diep uitgegraven dat de agenten hier rechtop konden staan.

Stroom
De stroom voor de kweekruimte werd illegaal afgetapt. Netwerkbeheerder Liander heeft de stroomkabel buiten de woning opgegraven omdat de stroom op een gevaarlijke manier werd afgetapt. Nadat de kabel was opgegraven kon de stroom worden afgesloten waarna de kwekerij veilig geruimd kon worden.

Foto’s: Politie Almere Buiten Hout

Een gedachte over “Politie ontdekt hennepkwekerij in kruipruimte

  • bob friedlander

    prachtige fotos wordt het niet weer tijd dat we bekeuringen gaan uitschrijven maar ja de politie is je beste kameraad ze mogen niet eens meer met zwarte piet op de foto

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *