Nieuws

Brandweer rukt uit voor twee autobranden

De brandweer is vrijdagavond en vrijdagnacht uitgerukt voor twee autobranden. 

Vrijdagavond kreeg de brandweer even voor 19:30 uur een melding van een autobrand op de Gooimeerdijk-Oost. Ter plaatse bleek een auto in brand te staan. De eigenaar van de auto kon zelf tijdig het voertuig verlaten. De brandweer heeft de brand geblust. Vanwege de brand is een deel van de dijk enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.

Autobrand Buitenringplaats
In de nacht van vrijdag op zaterdag moest de brandweer opnieuw in actie komen voor een autobrand. Rond 03:00 uur werd op de Buitenringplaats een brandende auto ontdekt. De parkeerplaats ligt aan de Buitenring ter hoogte van de Stripheldenbuurt. De brandweer kon niet voorkomen dat het voertuig volledig in vlammen opging. Vermoedelijk is er sprake van brandstichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *