Kort nieuws

Brandweer haalt kat uit boom

De brandweer is donderdagmiddag in actie gekomen voor een klassieke melding. In de Landgoederenbuurt zat een kat in de boom. 

Even voor 17:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een melding van een kat in de boom. In een klein bos achter de Twickellaan zat al enige tijd een kat luid miauwend in een boom. De kat was opgejaagd door een hond. De eigenaresse van de kat kreeg het beestje niet meer naar beneden.

De brandweer is met een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse gegaan om de kat genaamd Guus uit de boom te bevrijden. Ter plaatse bleek de locatie niet te bereiken met de hoogwerker die vervolgens rechtsomkeert heeft gemaakt. De brandweerlieden wisten de kat met een lange ladder te bereiken. Al snel kon Guus herenigd kon worden met de eigenaresse.

3 gedachten over “Brandweer haalt kat uit boom

 • Direnvriend

  Let op en lees: kat was opgejaagd door een hond….eigenaren van loslopende poezen/katers hou gewoon jullie dieren binnen ipv los te laten. Wat als alle hondenbezitters nu hun hond los laten lopen en kinderen opjagen??? Nou dit grapje mogen wij weer voor opdraaien om de brandweer te laten uitrukken en een hoogwerker te laten komen. Of krijgt de eigenaar de vette rekening?
  Ja ik ben een dierenlief hebber en het zou anders zijn als een dier ontglipt zou zijn naar buiten.

  Beantwoorden
  • Johnny de Boer

   Niets aan de hand als je je hond onder appél hebt.
   Niet de schuld geven aan eigenaren van katten. Ik stoor mij meer aan het gedrag van hondeneigenaren dan aan katten.

 • Johnny de Boer

  Met andere woorden gebaseerd op het verhaal liep de hond ook los Direnvriend. Hoe anders heeft het beest de kat opgejaagd.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *