Nieuws

Aanrijding tussen drie auto’s op Evenaar

Op de Evenaar heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen drie auto’s. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 08:50 uur kwamen op de kruising van de Evenaar met de Atlasdreef drie voertuigen met elkaar in botsing. Vermoedelijk stak een auto de Evenaar over richting de Atlasdreef. De auto kwam hierbij in botsing met een auto die al over de Evenaar reed. De overstekende auto kwam tot stilstand tegen een auto die in tegenovergestelde richting stond te wachten voor de kruising.

Meerdere personen zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd. Eén persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vanwege bergings- en reddingswerkzaamheden is de kruising een uur afgesloten geweest voor het verkeer.

 

2 gedachten over “Aanrijding tussen drie auto’s op Evenaar

  • Moet zeker eerst een dode vallen voordat dit klote kruispunt wordt aangepajt. Oude was niet veel beter maar tenminste niet zoveel aanrijdingen.

    Beantwoorden
    • @edwin: Gewoon kijken of je kan rijden is ook een optie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *