Kort nieuws

Aanrijding tussen auto en fietser op Regenboogweg

Woensdagochtend heeft op de Regenboogweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een fietser. De fietser hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Rond 08.15 kwamen op de kruising met het Gerrit Schultepad een automobilist en een vrouw op een fiets met elkaar in botsing. De fietser is vermoedelijk niet op tijd opgemerkt door de bestuurster van de auto. De vrouw is gecontroleerd in een ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval was een deel van de Regenboogweg enige tijd afgesloten.

Een gedachte over “Aanrijding tussen auto en fietser op Regenboogweg

  • n zegwaard

    Er wordt veel te hard gereden door de auto’s. In de wijken mag je maximaal30 km rijden. Er is echter bijna geen chauffeur die zich hier aan houdt. Pakkans is nihil. Politie controleerd nooit in de wijken

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *