Kort nieuws

Waterleiding gesprongen bij bushalte De Grienden

Bij bushalte De Grienden in Almere Haven is maandag een waterleiding gesprongen. Een deel van de wijk zit zonder water. 

De waterleiding sprong even maandagochtend na 11:30 uur. Bij werkzaamheden werd een waterleiding geraakt waarna een deel van De Grienden zonder water kwam te zitten. Ook kan er last zijn van lage druk op de waterleidingen of bruin water. Door de lekkage liep ook de busbaan volledige onder water. Nadat het water was weggetrokken is men begonnen met de grote schoonmaak van de bushalte. Het busverkeer ondervond uiteindelijk geen grote overlast van de situatie.

Op dit moment zijn de reparatiewerkzaamheden in volle gang. De storing duurt naar verwachting nog tot 19:00 uur.

Foto 1: Stephan Spelde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *