Nieuws

Plaatsen fundering voor haltezuil oorzaak gesprongen waterleiding

De kapotte waterleiding gisteren in De Grienden werd veroorzaakt door graafwerkzaamheden in opdracht van Syntus. Een aannemer was bezig met het plaatsen van de fundering voor nieuwe haltezuilen. Syntus neemt vanaf december het busvervoer over in Almere. 

Door de gesprongen waterleiding kwam een deel van De Grienden zonder water te zitten. Inmiddels is de leiding weer hersteld. Syntus laat weten dat voorafgaand aan de plaatsing van de fundering uitgebreid onderzoek is gedaan over de locatie. De vervoerder heeft het leidingennetwerk opgevraagd en op basis daarvan de beste locatie voor de fundering bepaald.

De busvervoerder verontschuldigd zich voor mogelijk ervaren overlast en spant zich in om herhaling te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *