Persberichten

Opnieuw beroving in Almere Buiten

Zaterdagavond 7 oktober werden twee personen beroofd van hun bezittingen in de Molenbuurt. De daders zijn niet meer aangetroffen.

Rond 21:00 uur kreeg de politie de melding van de beroving in de omgeving van de Jumbo. Volgens de aangevers, beiden 19-jarige inwoners van Almere, waren zij door drie gemaskerde verdachten met wapens bedreigd en moesten zij hun bezittingen afgeven. De verdachten gingen er daarna lopend vandoor. Ze liepen vanaf de Staalstraat in de richting van de Wipmolenweg. Van de verdachten is het volgende signalement bekend :Slank van postuur en rond 1.80 meter lang, negroïde uiterlijk en in het donker gekleed.

Tips
De politie onderzoekt deze straatroof en verzoekt getuigen zich te melden. Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *