Persberichten

Man beroofd bij verkopen telefoon

Een 21-jarige man is zondagavond op straat beroofd van zijn mobiele telefoon, nadat hij via internet een afspraak had gemaakt hem te verkopen. De politie zoekt getuigen.

De man had via internet een afspraak gemaakt met een andereĀ man om zijn mobiele telefoon te verkopen. Omstreeks 20:30 uur troffen de beiden mannen elkaar bijĀ een snackbar aan de Rimsky-Korssakovweg in Muziekwijk. De koper zei op dat moment dat hij het geld nog moest pinnen. Nadat de man terug kwam, zei hij tegen de verkoper van de telefoon dat hij nog extra geld moest regelen, omdat hij niet voldoende had.

Na enkele minuten kwam de koper terug. Op dat moment trok de man de tas met de telefoon uit de handen van de eigenaar. Hij rende vervolgens weg naar de Glinkastraat. Ter hoogte van de onderdoorgang stonden nog twee andere mannen die samen met de berover wegrenden.

Signalement

Het slachtoffer deed aangifte bij de politie. Hierbij gaf hij het volgende signalement op van de berover:

Man tussen de 18 en 25 jaar, fors postuur, tussen de 1.70 en 1.80 meter lang, donker getinte huidskleur, kort kroeshaar, zwart sporttasje van Nike, donkergrijze broek van Nike en zwarte sportschoenen.

Getuigen gezocht

De politie vraagt getuigen of mensen die meer weten over deze zaak contact op te nemen met 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *