Persberichten

Jongen beroofd van fiets, politie zoekt getuigen

Maandagavond 2 oktober werd op de Windvangpad in Almere Buiten een jongen beroofd van zijn fiets. De recherche zoekt getuigen.

Rond 18.30 uur fietste een 14-jarige jongen uit Almere over het Windvangpad. Ter hoogte van het Oostvaarders College passeerde hij twee jongens die vanaf het J.T.P Bijhouwerhof kwamen aanlopen. Ze riepen naar de Almeerder die probeerde door te fietsen. Eén van de jongens pakte de fiets vast en het slachtoffer werd van zijn fiets geduwd. Hij kwam hierbij hard ten val. De twee jongens gingen er op zijn fiets vandoor in de richting van het centrum.

Onderzoek

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. De fiets van het slachtoffer betreft een zwarte Batavus herenfiets met zilveren belettering. De fiets heeft een zwart zadel en blauwe bagagebinders.

De eerste verdachte heeft een blanke huidskleur, is ongeveer 16/17 jaar oud, tussen de 1.85 en 1.90 meter lang met een mager postuur. Hij heeft donkerblond, kort, steil haar en lichte bakkebaarden. Hij droeg een zwarte jas van het merk Adidas, een zwarte broek en zwart/blauwe schoenen. De tweede verdachte heeft een licht getinte huidskleur, is ongeveer 16/17 jaar oude en tussen de 1.85 en 1.90 meter lang. Hij heeft een zwarte hanenkam van enkele centimeters hoog, een iets grover postuur dan de eerste verdachte en hij droeg een zwarte broek, een zwarte jas met capuchon en beige bontkraag en hij had een Louis Vuitton tasje bij zich.

Tips

Heeft u iets gezien van de beroving? Heeft u twee jongens die aan het bovenstaande signalement voldoen op een zwarte Batavus Fiets met blauwe bagagebinders zien rijden? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Bel dan met de recherche in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via 0800-7000 of via M-online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *