Kort nieuws

Fietser aangereden op Bartokweg

Zondagmiddag is op de Bartokweg een fietser in botsing gekomen met een auto. De fietser is naar het ziekenhuis gebracht. 

Rond 14:30 uur ging het mis op de kruising met het Chopinpad. Ter hoogte van de kruising met de busbaan kwamen de fietser en de auto met elkaar in botsing. De fietser is met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Agenten van de Verkeers Ongevallen Analyse doen onderzoek naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Sinds de aanpassingen die de gemeente vorig jaar heeft gedaan zijn er minder ongevallen op de kruising.

Een gedachte over “Fietser aangereden op Bartokweg

  • Automobilisten steken nog steeds over zonder te kijken. Ik kom er regelmatig langs en ik moet zeggen dat het wel een stuk verbetert is sinds de veranderingen. Toch zijn er mensen die gewoon vol gas over de kruising rijden. Ik heb helaas al meerdere keren bijna een ongeluk gehad daardoor. Je kan wegen aanpassen wat je wil maar als mensen niet de regels opvolgen is er weinig hoop.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *