Kort nieuws

Burgemeester geeft startsein Donkere Dagen Offensief

Maandagavond heeft burgemeester Franc Weerwind het startsein gegeven van het ‘Donkere Dagen Offensief’.

De burgemeester opende het ‘Donkere Dagen Offensief’ samen met het kersverse buurtpreventieteam in Kruidenwijk. Hierbij waren mensen van de politie, handhaving en de gemeente aanwezig. De buurtbewoners kregen preventieadvies en konden meepraten over de veiligheid in- en om het huis. Helaas was deĀ opkomst, mede door het slechte weer, erg mager. Na de speech van de burgemeester, die over veiligheid en de cijfers van inbraken ging, was er de gelegenheid om vragen te stellen.

De burgemeester heeft de buurtpreventie van Kruidenwijk het eerste bord overhandigd, waarvan er velen in de wijk zullen worden geplaatst, waarop aangegeven wordt dat er buurtpreventie aanwezig is. De burgemeester is trots op wat de verschillende buurtpreventies doen in Almere.

Vorig jaar reden wij tijdens het Donkere Dagen Offensief mee met de politie, de reportage is HIER te bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *