Nieuws

Brand in grote container Radioweg

Donderdagochtend is er brand ontstaan in een grote container langs de Radioweg. De brandweer heeft overslag naar de naastgelegen school weten te voorkomen.

Om 8:30 uur werden de brandweer en politie opgeroepen om naar een containerbrand te gaan. Al snel bleek dat er gevaar dreigde voor uitbreiding van de brand naar de naastgelegen school. De brandweer is hierom met spoed ter plaatse gekomen.

Bij aankomst van de brandweerlieden kwamen er grote vlammen uit de container. De brandweer heeft de naast gelegen school met een schuimlaag bedekt en is de brand gaan blussen. Om goed tot de brandhaard te komen is een groot deel van de container leeggehaald en hebben de brandweerlieden een ladder gebruikt.

De brand is niet naar de naastgelegen school overgeslagen. De oorzaak van de brand is niet bekend. Na ruim drie kwartier kon de brandweer retour.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *