Nieuws

Aanrijding tussen scooter en stadsbus Haven

Dinsdagochtend heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een scooter en een stadsbus bij het centrum van Haven. Er zijn meerdere slachtoffers behandeld door de ambulancedienst.

Het ongeval vond omstreeks 11:35 uur plaats bij de oversteekplaats ter hoogte van het politiebureau in Almere Haven. Meerdere ambulances en de politie zijn ter plaatse gekomen om de benodigde hulp te verlenen. Doordat de bus een noodstop maakte zijn er vier inzittenden van de bus gewond geraakt. Zowel de scooterrijder als vier inzittenden van de bus zijn door het ambulancepersoneel behandeld.

Als gevolg van het ongeval is de busbaan tijdelijk gestremd geweest. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse van de politie is ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen. De scooterrijder bleef ongedeerd. Twee inzittenden van de bus zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *