Persberichten

Straatrover in de kraag gevat door burgers

Op donderdag 7 september vond een beroving plaats aan de Metropolestraat. De verdachte werd aangehouden door omstanders.

Rond 21.05 uur werd de beroving gemeld. Agenten werden naar de Stationsstraat gestuurd, omdat daar de verdachte door twee omstanders onder controle werd gehouden. De man wordt ervan verdacht twee vrouwen te hebben beroofd. De twee liepen bij een oversteek van de busbaan aan de Metropolestraat, toen één van hen ineens een trap in haar rug kreeg van een man. Na een korte worsteling werd de telefoon van het slachtoffer afgepakt en ging de verdachte ervandoor over de Wijsgeerbaan richting de Schrijverstraat.

Tijdens zijn vlucht werd hij tegengehouden door een man, die vervolgens een klap kreeg van de verdachte. De verdachte rende verder en werd ingehaald door een vriend van het eerste slachtoffer. De verdachte bedreigde hem met een steekwapen, maar toch kon de man hem samen met een andere omstander overmeesteren op de Stationsstraat. De politie werd gebeld en de agenten namen de verdachte, 27 jaar uit Almere over om hem mee te nemen naar het politiebureau.

Een gedachte over “Straatrover in de kraag gevat door burgers

  • Dit is iets wat een ieder zou moeten doen. Topgozer!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *