Nieuws

Brooklyngarage afgesloten na gaslek

De Brooklyngarage aan de New Yorkweg in Almere Buiten is maandagmiddag afgesloten vanwege een gaslek. De garage is inmiddels weer toegankelijk. 

Hulpdiensten kregen rond 16:00 uur melding van een gaslucht die in de parkeergarage te ruiken was. De brandweer is met meerdere eenheden ter plaatse gegaan om de lekkage te onderzoeken. Vanwege het gaslek zijn de Brooklyngarage en de Central Park garage anderhalf uur niet toegankelijk geweest. Bezoekers die boodschappen hadden gedaan bij de supermarkt konden ook de garage niet in. Bewoners van bovenliggende woningen hoefden hun huis niet uit.

Rond 17:45 uur werd de garage vrijgegeven door de hulpdiensten. Netbeheerder Liander is ter plaatse en gaat de leiding repareren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *