Nieuws

Politie onderzoekt brand Bolderweg

De grote brand die afgelopen nacht woedde op industrieterrein De Vaart is mogelijk aangestoken. De politie heeft ter plaatse sporenonderzoek verricht. 

De brand brak rond 01:00 uur uit in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Bolderweg. Al kort na het begin van de brand werd het pand door de politie aangemerkt als een plaats delict. De brandweer heeft enkele uren nodig gehad om de brand meester te krijgen. Maandagmiddag is er sporenonderzoek verricht door de forensische recherche.

Een deel van het bedrijfsverzamelgebouw is uitgebrand. Een ander deel heeft alleen last van rook- en waterschade. Een vrachtwagenchauffeur meldt aan Omroep Flevoland dat hij ‘s nachts bij het pand twee mannen heeft betrapt die mogelijk probeerde in te breken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *