Nieuws

Gewonde bij schietpartij in Poort

In een woning aan de Neptunussingel in Almere Poort heeft vrijdagavond een schietpartij plaatsgevonden. De bewoner is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Twee huisgenoten van het slachtoffer zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid.

Het schietincident vond rond 21:20 uur plaats. Agenten zagen in de omgeving iemand wegrennen die mogelijk met de schietpartij te maken had. Dit bleek een huisgenoot van het slachtoffer. Een tweede huisgenoot werd aangehouden voor verboden wapenbezit.  Deze kon worden aangehouden, maar was niet in het bezit van een wapen. De omgeving werd afgezet en de politie startte direct een onderzoek.

Duikers van het arrestatieteam zochten later in het water naar het wapen. De politie stelt nader onderzoek naar het incident. Omdat het hier gaat om een voorval in de huiselijke sfeer, doet de politie geen nadere mededelingen over de identiteit van de betrokkenen of de toedracht.

Een gedachte over “Gewonde bij schietpartij in Poort

  • Ze doen geen nadere mededelingen. Je zal er maar naast wonen met je kleine kindjes.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *