Nieuws

Bankstel in brand gestoken tegen schuur in Java Legioenstraat

In een steeg aan de Java Legioenstraat heeft donderdagochtend brand gewoed. 

Dat gebeurde rond 10:10 uur. Een achterbuurman zag dat twee kinderen een bankstel die tegen een schuur aanstond in brand staken en vervolgens een nabijgelegen woning in gaan. Door buurtbewoners is direct begonnen met het blussen van de brand. De brandweer heeft deze later volledig gedoofd. Het bankstel brandde helemaal uit, de schuur raakte zwaar beschadigd.

De politie doet verder onderzoek naar de brand. Op basis van informatie is een 14-jarige buurtbewoner als verdachte aangemerkt. Hij is korte tijd later aangehouden. De woningcorporatie is in kennis gesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *