Kort nieuws

Automobilist gewond na botsing op Spoordreef

Bij een ongeval op de Spoordreef zijn woensdagmiddag twee auto’s hard tegen elkaar gebotst. 

Rond 15:25 uur ging het door onbekende oorzaak mis ter hoogte van de kruising naast het pand van de Nuon. Door de botsing landde de betrokken Volkswagen Polo tegen een paaltje. De bestuurder van deze auto is later per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een tweede ambulance kwam ter plaatse om de inzittenden van de Mazda te controleren maar zij kwamen er allen zonder kleurscheuren vanaf. De brandweer die toevallig langs reed heeft geholpen bij de afhandeling van het ongeval.

Door het ongeval kon verkeer tijdelijk niet richting Markerkant 15 afslaan. Analisten van de politie doen verder onderzoek naar hoe de aanrijding kon plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *