Nieuws

14-jarig slachtoffer schietpartij Neptunussingel overleden

Een 14-jarig meisje dat vrijdag gewond raakte bij een schietincident in een woning aan de Neptunussingel in Almere is maandag aan haar verwondingen overleden.

Dat meldt het Arrondissementsparket Midden-Nederland dinsdagmiddag. De politie doet op dit moment nog volop onderzoek naar het incident. Twee mannelijke familieleden zijn dezelfde avond aangehouden. Het onderzoek moet duidelijk maken wat zich vrijdagavond precies in de woning heeft afgespeeld.

Een van de aangehouden mannen wordt verdacht van doodslag en verboden wapenbezit. De rechter-commissaris heeft hem maandag in bewaring gesteld. De andere man is verboden wapenbezit en witwassen ten laste gelegd. De voorlopige hechtenis van deze verdachte is geschorst.

4 gedachten over “14-jarig slachtoffer schietpartij Neptunussingel overleden

  • Weet iemand haar naam? Zeg het dan asjeblieft! Want ik zit ook op Meergronden, misschien kende ik haar!

    Beantwoorden
    • Chanelle meyerhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *