Wietplantage ontdekt in woning Poort na melding van wateroverlast

Woensdagavond zijn hulpdiensten uitgerukt voor een melding van wateroverlast in een woning aan de Tellusstraat in Almere Poort. Na onderzoek bleek het water afkomstig van een wietplantage.

Buurtbewoners hadden de hulpdiensten gebeld nadat ze water langs de gevel van een woning zagen stromen. Na onderzoek door de wijkagent werd om 20:15 uur de brandweer ingeschakeld om achter de oorzaak van het waterlek te komen. Met behulp van een ladder is de brandweer door het badkamerraam in de woning gekomen.

In de woning bleek op de eerste etage een wietplantage te staan. Het water was afkomstig van een lekke waterbassin en stroomde via het plafond en de muur naar beneden toe. De politie is een onderzoek gestart naar de wietplantage en zal deze binnenkort ruimen. Over de omvang van de plantage is niks bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *