Nieuws

Uitslaande brand in woning Tussen de Vaarten

Vrijdagavond is er brand uitgebroken in een woning aan de El Grecostraat. De brand was bij aankomst van de brandweer uitslaand. De bewoonster is bij de brand lichtgewond geraakt.

Rond 20:50 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand. Bij aankomst van de hulpdiensten was de brand korte tijd uitslaand. Deze ontstond op de eerste verdieping. De brandweer heeft opgeschaald naar het sein ‘Middelbrand’. Om de brand te kunnen bestrijden zijn er twee blusvoertuigen en een hoogwerker ingezet. Het ambulancepersoneel heeft de bewoonster in de ambulance behandeld, maar ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De omvang van de schade aan de woning is aanzienlijk; de boven verdiepingen zijn compleet uitgebrand. Team Brand Onderzoek doet ter plaatse onderzoek naar de oorzaak van de brand. Naastgelegen woningen zijn door de brandweer gecontroleerd.

4 gedachten over “Uitslaande brand in woning Tussen de Vaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *