Nieuws

Motorrijder ernstig gewond na eenzijdig ongeval op Noorderdreef

Bij een eenzijdig ongeval op de Noorderdreef is maandagavond een motorrijder ernstig gewond geraakt. Dit gebeurde rond 19:40 uur op het stuk tussen De Steiger en De Paal richting het centrum van Haven.

Direct na de melding werden meerdere ambulances en politie-eenheden naar de locatie gestuurd. Ook een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is met een helikopter ter plaatse gekomen om assistentie te verlenen. Het slachtoffer is enige tijd behandeld en gestabiliseerd alvorens hij naar een ziekenhuis in Amsterdam is gebracht.

Voor het onderzoek naar de oorzaak heeft de politie ter plaatse met mogelijke getuigen gesproken. Nader onderzoek zal moeten uitwijzen wat de exacte oorzaak is geweest. De Noorderdreef richting de Westerdreef is enige tijd volledig afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *