Nieuws

Veel vertraging op Waterlandseweg en A27

Wie vandaag besloot om in de auto te stappen en richting Amsterdam of Huizen te rijden had te maken met veel files. Door de afgesloten A6 staan er lange files en loopt de vertraging flink op. Ook kwamen op de Waterlandseweg en de Poortdreef auto’s met elkaar in botsing.

Hoewel de afsluiting al ruim van te voren op allerlei manieren staat aangegeven komen veel mensen bij de laatste open afrit van de A6 terecht. Wie vervolgens denkt binnendoor te rijden komt al snel bedrogen uit. Met behulp van verkeersregelaars wordt sluipverkeer over de Hollandsebrug voorkomen.

Ongeluk op Waterlandseweg en Poortdreef

Rond 12:15 uur kwamen op de Waterlandseweg richting de A27 twee auto’s met elkaar in botsing. Door het ongeval was er enige tijd maar één rijstrook beschikbaar wat zorgde voor veel file. Even later ging het mis op de kruising van de Poortdreef met de Elementendreef. Door een voorrangsfout kwamen twee auto’s in botsing met elkaar wat vervolgens ook zorgde voor het nodige oponthoud.

Welke wegen zijn afgesloten? 

De A6 tussen Almere Poort en Muiderberg in de richting van Amsterdam. Oprit 7 bij Almere Buiten richting Amsterdam. Ook is de Oostvaardersdijk afgesloten tussen Pampushavenweg en Godendreef. Bekijk vanAnaarBeter.nl voor meer informatie over de werkzaamheden.

 

Een gedachte over “Veel vertraging op Waterlandseweg en A27

  • Gelul, ! Rij elke dag naar Amsterdam, maar er stond niets aangegeven over het afsluiten van de Hollandse brug naar Amsterdam.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *