Persberichten

Schoten in de lucht; verdachten aangehouden

Op zaterdagavond 13 mei werden twee verdachten aangehouden, nadat er vermoedelijk was geschoten met een vuurwapen.

Rond 23.00 uur kwam een melding van een mogelijke schietpartij bij een woning op het Sterremospad. Agenten gingen ter plaatse en zochten in de woning naar een vuurwapen en sporen van een schietincident, maar er werd niets aangetroffen. Een getuige vertelde dat een man op straat in de lucht had geschoten, waarna hij naar een woning aan de Klaverweg gegaan zou zijn.

Agenten gingen erheen en zagen aan de achterkant van het huis een man die voldeed aan het opgegeven signalement. Met getrokken wapen haalden de agenten door middel van een uitpraatprocedure twee verdachten uit de woning. De meewerkende verdachten, een 27-jarige man uit Amsterdam en een 29-jarige man uit Almere, werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

In de woning werd een op een  vuurwapen gelijkend voorwerp gevonden en in beslag genomen voor onderzoek. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en wat de betrokkenheid van de verdachten is.

Iets gezien?

De politie vraagt getuigen van het schietincident, die nog niet hebben gesproken met de politie, zich te melden via 0900-8844. Meldt u zich liever anoniem kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *