Persberichten

Jongen (17) schiet op twee personen met luchtdrukgeweer

Een 17-jarige jongen uit Lelystad is maandagavond 8 mei aangehouden, nadat hij bij Station Parkwijk twee personen zou hebben beschoten met een luchtdrukgeweer.

De politie kreeg rond 21.00 uur de melding van een 18-jarige Almeerder die verklaarde dat hij in de buurt van de skatebaan zou zijn beschoten. Hij verklaarde dat hij samen met een vriend richting de skatebaan fietste en daar een groep van drie jongens en een meisje zag zitten.

Hij zag dat één van de jongens een wapen op hen richtte. Zijn vriend zou vervolgens door een kogeltje geraakt zijn. Daarna zou de verdachte ook meerdere keren gericht op de Almeerder hebben geschoten, waarbij hij geraakt werd.

Agenten konden de verdachte kort daarna aanhouden op de Hanna Hilgerstraat. Bij fouilleringen van de jongen werden gaspatronen aangetroffen. Verderop werd in de bosjes een tas gevonden met een gasdrukgeweer en munitie. Een nader onderzoek is ingesteld.

3 gedachten over “Jongen (17) schiet op twee personen met luchtdrukgeweer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *