Nieuws

Deel Buitenring dicht na aanrijding

Een deel van de Buitenring is vrijdagavond afgesloten na een aanrijding ter hoogte van de Tussenring. De weg zal in de loop van de nacht worden vrijgegeven. 

De aanrijding gebeurde rond 22:30 uur. Net na de oprit van de Tussenring richting Almere Buiten kwamen door een onbekende oorzaak ten minste twee auto’s met elkaar in botsing. Een van de auto’s raakte door de klap total loss. Eén persoon raakte lichtgewond. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is gebracht.

Vanwege het ongeval is de Buitenring richting Almere Buiten vanaf de Tussenring afgesloten voor het verkeer. Verkeer vanaf de Tussenring kon wel de oprit oprijden maar moest op de kruising keren en weer naar beneden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *