Nieuws

Autobrand Kornwierde vermoedelijk aangestoken

Zondag op maandagnacht is er een auto uitgebrand op een parkeerplaats aan de Kornwierde. De brandweer had de brand snel geblust. Omdat er vermoedelijk sprake is van brandstichting roept de politie getuigen op zich te melden.

Kort na 3 uur werd de brandweer en politie gealarmeerd voor de autobrand. Toen de brandweer ter plaatse kwam stond de auto al geheel in lichterlaaien en kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde.

Buurtbewoners werden massaal uit hun bed geclaxonneerd, omdat de claxon van de auto door de brand bleef toeteren. De politie zegt dat de brand vermoedelijk is aangestoken en roept getuigen op om zich te melden. Als u iets heeft gezien wat te maken zou kunnen hebben met de brand, kunt u contact opnemen met 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *