Kort nieuws

Aanrijding tussen twee auto´s op de Stedendreef

Woensdagavond heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto´s. Het ongeval gebeurde op de Kruising Stedendreef met de Waddendreef.

Rond 23:25 uur botste de twee auto’s op elkaar. Direct kwam de politie en ambulancedienst ter plaatse om hulp te verlenen. Het is onbekend of er iemand bij de aanrijding gewond is geraakt. Beide voertuigen raakte zwaar beschadigd.

Als gevolg van de aanrijding kon het verkeer vanuit diverse rijrichtingen de kruising niet passeren. Het verkeer vanuit de stad was genoodzaakt om rechtsaf de Muziekdreef op te rijden, vanaf de Muziekdreef moest men rechtdoor de Stedendreef oprijden. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s afgesleept, waarna de kruising weer vrijgegeven kon worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *