Nieuws

A6 afgesloten na ongeval bij wegwerkzaamheden

Maandagavond is een man onder een wegwerkmachine terecht gekomen op de A6 vlak voor afrit Almere Buiten-Oost. Hierdoor is de A6 vanuit Lelystad richting Almere lange tijd afgesloten voor het verkeer.

Rond 21:35 uur ging het mis tijdens wegwerkzaamheden aan de A6 toen een wegwerker werd aangereden door een achteruit rijdende wagen. Direct gingen de hulpdiensten ter plaatse en werd de hulp van de arts van het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam ingeroepen. Deze is per traumahelikopter ter plaatse gekomen om medische assistentie te verlenen.

Na ongeveer een drie kwartier is de persoon met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht. Over de ernst van de verwondingen is op dit moment nog niets bekend. De politie doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Wanneer de snelweg weer open wordt gesteld voor het verkeer is niet bekend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *