Nieuws

Twee gewonden na botsing auto en scooter op Churchillweg

Bij een aanrijding tussen een auto en een scooter zijn woensdagavond in de Staatsliedenwijk twee mensen gewond geraakt. Dat gebeurde rond 21.15 uur op de Churchillweg nabij de Spaakstraat. 

De scooter reed op het fietspad aldaar toen er door onbekende oorzaak een botsing volgde met een auto die vanuit de Spaakstraat richting de Churchillweg reed. Door de botsing kwamen de twee personen op de scooter ten val. Door de mogelijk ernst van het letsel werd assistentie gevraagd van het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam. De bestuurder van de scooter raakte lichtgewond en is naar het Flevoziekenhuis gebracht. Een vrouw die achterop zat raakte ernstig gewond. Zij is later onder begeleiding van de arts naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht. De inzittenden van de auto kwamen allen met de schrik vrij.

Vanwege de lange medische behandeling ter plekke van de vrouw en het onderzoek van de politie is de volledige kruising lange tijd afgesloten geweest.

Een gedachte over “Twee gewonden na botsing auto en scooter op Churchillweg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *