Nieuws

Gewonde na aanrijding Evenaar

Zondagmiddag heeft er op de Evenaar een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 14:25 uur kwamen op de kruising met de Palembangweg twee auto’s met elkaar in botsing. De bestuurster van één van de auto’s heeft bij het ongeval mogelijk nekletsel opgelopen. De brandweer heeft een deur uit de auto geknipt om de vrouw op een wervelplank uit de auto te krijgen.

Vanwege het ongeval is de Evenaar richting het centrum enige tijd afgesloten geweest tussen de Djokjakartaweg en de Buenos Airesstraat. Twee stadsbussen kwamen door het ongeval vast te staan. Verkeersongevallenanalisten van de politie doen onderzoek naar de aanrijding. Vermoedelijk is een voorrangsfout de oorzaak van het ongeval.

 

7 gedachten over “Gewonde na aanrijding Evenaar

 • Ik hoop dat alle bestuurders die ik “tegen” hield met de fiets, begrijpen dat ik dat voor een ieder deed om te helpen. Er had ook niemand hoeven staan, en had u achter aan in de rij moeten aan sluiten in de “file”. Door alle bestuurders een kant te laten kiezen, konden alle bestuurders hun weg vervolgen.

  Tevens zou het goed zijn als mensen eerst is vragen wat er aan de hand is, en aan de mede mens te denken die bij dit ongeval betrokken waren, i.p.v. te roepen; Ja maar ik moet naar het centrum!!

  Beantwoorden
  • We zagen je staan én de mensen die met alle geweld door de berm langs je heen wilden. Sommige bestuurders kijken niet verder dan hun motorkap lang is. Goede actie die ons een hoop wachten bespaard heeft waarvoor dank.

  • Fantastisch gedaan, fietser! En je bleef kalm, zelfs bij al die ongeduldige mensen! Petje af! Ik heb je gevolgd vanaf mijn balkon en ik heb zelfs gedacht; misschien werkt hij wel bij de politie en kwam toevallig langs….. goed gedaan!
   Snap alleen niet dat als er 3(!) Politieauto’s staan, er niet 1 daar de weg heeft afgezet?? Wel makkelijk, zo’n vrijwiligger, ik hoop dat je ook nog een bedankje van de politie krijgt…..

 • Dank je fietser. Respect dat je dit gedaan hebt.
  Ieder had nu de gelegenheid om zijn weg te vervolgen in plaats aan te sluiten bij de 2 bussen en lang moeten wachten voor er verder gereden kon worden.

  Beantwoorden
 • Top gedaan Patrick, door jou kon ik gelukkig nog een andere route nemen. Goede actie en meegedacht??

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *