Kort nieuws

Auto uitgebrand op de Operetteweg in Muziekwijk

Maandag op dinsdagnacht is er een auto uitgebrand op de Operetteweg op steenworp afstand van het politiebureau. De brandweer had de brand snel geblust maar kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde.

Rond 03:00 uur is de brand in de auto uitgebroken die geparkeerd stond langs de Operetteweg. De melder hoorde knalgeluiden en zag rook ontstaan, waarop de hulpdiensten zijn ingeschakeld. Toen de politie ter plaatse kwam bleek het te gaan om brand in een auto.

Op het moment dat de brandweer ter plekke kwam stond de auto al geheel in brand. Zij hebben de brand snel geblust maar konden niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde. Bij de brand hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

2 gedachten over “Auto uitgebrand op de Operetteweg in Muziekwijk

  • Het zou wel fijn zijn als het bergingsbedrijf de straat zou hebben aangeveegd. Er ligt nu allemaal glas

    Beantwoorden
    • Laat zelf je handjes wapperen of ben je daar te goed voor?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *