Kort nieuws

Aanrijding tussen fietsster en bus in Noorderplassen

Dinsdagmiddag heeft er in Noorderplassen een aanrijding tussen een fietsster en een bus plaatsgevonden. Een fietsster wilde rond 15:15 uur de busbaan oversteken bij het Grootzeil en zag daarbij waarschijnlijk de bus over het hoofd.

De buschauffeuse heeft direct een noodremming ingezet, maar kon niet voorkomen dat de twee elkaar raakte. Een begeleidster van een groep schoolkinderen in de bus raakte door de noodstop gewond aan haar hand. Zij is hiervoor later naar het ziekenhuis gebracht. De fietsster kreeg vermoedelijk door de schrik ook gezondheidsklachten en is nagekeken door het ambulancepersoneel, maar verdere behandeling in het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

Verkeersongevallenanalisten van de politie hebben ter plaatse onderzoek naar de aanrijding gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *