Nieuws

Scooter en bus botsen op elkaar in De Hoven

Maandagochtend zijn een scooter en een streekbus met elkaar in botsing gekomen in De Hoven. De scooterrijder is ernstig gewond geraakt.

Het ongeval gebeurde rond 11:25 uur op de busbaanoversteek nabij het Binnenhof. Vanwege de ernst van de verwondingen werd een trauma arts uit Amsterdam ingevlogen om medische assistentie te verlenen. De traumahelikopter landde hiervoor op de dijk nabij de Strandweg. Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was is deze per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Het busverkeer is in beide richtingen ruim een half uur gestremd geweest. Verkeersongevallenanalisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Wat de oorzaak is geweest van de aanrijding is op dit moment nog niet bekend.

3 gedachten over “Scooter en bus botsen op elkaar in De Hoven

 • Jopie meurs

  Hoeveel moeten er nog aangereden worden de oversteek is heel veel in gebruik omdat de school de meergronde er vlak bij is .
  De bussen rijden ook veelste hard slecht overzicht .
  Gemeente ga er wat aan doen zo vallen er nog meer onnodige slachtoffers.

  Beantwoorden
  • Twan Bolhaar

   Daar ben ik het volledig mee eens!

 • Ik heb het zien gebeuren, want ik zat zelf in de bus! Arme jongen had zijn been gebroken en zijn voorhoofd stond gewoon open.

  Het was zeer heftig om te zien, maar op dat moment was ik de enige die heeft geholpen. Ik bleef bij hem totdat ambulance arriveerde.

  De gemeente moet een kleine viaduct gaan bouwen. Alleen op deze manier kun je ALLE ongelukken voorkomen. Dan is iedereen veilig!

  Hopelijk gaat het ok met hem?!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *