Kort nieuws

Kat op het dak van woning Kruidenwijk

Van donderdag op vrijdagnacht constateerden bewoners aan de Basilicumweg dat hun kat op het dak van een woning zat. Uiteindelijk heeft in de ochtend de brandweer de kat van het dak gehaald.

Rond 02:00 uur vannacht waren de bewoners buiten op zoek gegaan naar hun kat die ze kwijt waren. Nadat ze de kat een paar keer hadden geroepen hoorden zij hun kat miauwen en bleek deze, na een korte zoektocht, op het dak van een woning te zitten aan de Basilicumweg.

Hierop hebben zij de brandweer gebeld, die vervolgens in de ochtend met behulp van een hoogwerker de kat van het dak heeft gehaald. Nadat de kat weer veilig beneden was werd deze overhandigd aan de eigenaren. De redding had veel bekijks en de Basilicumweg was enige tijd gestremd doordat de hoogwerker midden op de weg stond opgesteld.

Een gedachte over “Kat op het dak van woning Kruidenwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *