Persberichten

Politie zoekt specifieke getuige van beroving in Filmwijk

De politie zoekt naar een persoon die op woensdag 1 februari met de hond aan het wandelen was in de omgeving van de Grace Kellystraat in de Filmwijk. De man of vrouw heeft die avond omstreeks 21.30 uur gesproken met het slachtoffer van een beroving.

Het slachtoffer werd rond die tijd beroofd van o.a. een smartphone. Uit de aangifte die gedaan is, blijkt dat het slachtoffer gesproken heeft met een hondenuitlater(ster). Ook is de politie een buurtonderzoek gestart.

De politie houdt de informatie rondom deze overval expres vaag om geen daderkennis bekend te maken. Mocht u informatie hebben of daar in de buurt wonen en mogelijk iets gezien hebben (hoe klein ook) kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Belt u liever anoniem, bel dan 0800-7000. Vermeldt in beide gevallen het zaaknummer: 2017033566

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *