Nieuws

[Update] Man gewond na woningoverval Jaagmeent

Woensdagavond heeft er een woningoverval plaatsgevonden op de Jaagmeent in Almere Haven. Daarbij is geweld gebruikt. 

Rond 19:30 uur stonden drie mannen voor de deur van een woning aan de Jaagmeent. De drie drongen naar binnen en bedreigden de bewoners met een wapen. Er ontstond een worsteling met de overvallers, waarna één bewoner gewond raakte. De overvallers gingen er vervolgens vandoor en zijn vermoedelijk in de richting van de Jumbo gevlucht.

Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Diezelfde avond kon hij na behandeling van zijn verwondingen weer naar huis. De recherche heeft de woningoverval in onderzoek en roept getuigen op hun informatie, beeld- en fotomateriaal met hen te delen.

Uw tip!

De daders zijn weggevlucht in de richting van de Jumbo en zijn daar vermoedelijk in een auto gestapt. Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u meer informatie over de vluchtroute of vluchtauto van de daders, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of maak gebruik van het tipformulier van de politie.

4 gedachten over “[Update] Man gewond na woningoverval Jaagmeent

 • Roel te Velde

  Het lijkt wel alsof het hek van de dam is, wanneer het gaat over overvallen, geweld e.d. in Almere.
  Veel mensen met financiële problemen, veel mensen die geen passende woonruimte kunnen krijgen. Zou het 1 met het ander te maken kunnen hebben? Steeds meer mensen staante in Almere met hun rug tegen de muur. Politiek, grijp in!

  Beantwoorden
  • krissie_boy

   …met je eens

 • lul toch niet man. Almere is het afvoerputje van amsterdam. Altijd al geweest. En nu ineens is het de Politiek die in moet grijpen? Kan je niks zelf? Is het altijd de schuld van een ander? Zorg dat Jesé achtergronden kent en oordeel dan.

  Beantwoorden
 • De politiek heeft in Haven al jaren alles vervangen voor dure koopwoningen. (sociale)Huur woningen ed worden totaal vergeten.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *