Persberichten

Drie verdachten aangehouden na bedreiging met vuurwapen

De politie van Almere Stad heeft donderdagavond drie verdachten aangehouden die een vrouw zouden hebben bedreigd met een vuurwapen. Het slachtoffer belde thuis direct met de politie en is met haar man, al bellend met 112, weer naar buiten gelopen om de verdachten te zoeken.

Zij zagen de verdachten vervolgens lopen in de buurt, waarop de politie er meerdere agenten naartoe stuurde. Bij het zien van de politie renden de verdachten ervandoor. Twee verdachten konden direct worden aangehouden en de derde werd later, iets verderop, aangehouden. Het vuurwapen werd helaas niet aangetroffen.

De volgende dag, bij daglicht, werd door de politie een speurhond ingezet. Bij een zoektocht werd in de omgeving waar het drietal was aangehouden inderdaad een vuurwapen gevonden.

Alle drie de verdachten ontkenden de bedreiging. Na een nachtje in de cel werden zij geconfronteerd met het vuurwapen, waarop één van de verdachten besloot om de waarheid te vertellen. Hij bekende dat hij het slachtoffer bedreigd had met het vuurwapen.

Het openbaar ministerie neemt de zaak in behandeling en komt later met een passende straf voor de verdachten.

3 gedachten over “Drie verdachten aangehouden na bedreiging met vuurwapen

    • Jos van der Lelie

      Dat is bij ons niet bekend. Het werd in het bericht van de politie niet vermeld.

    • krissie_boy

      het is zowiezo toch al raar dat die mensen een vuurwapen kunnen krijgen of ligt dat aan mij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *