Persberichten

Agenten belaagd tijdens aanhouding in het Centrum

Op woensdag 22 februari werd een verdachte aangehouden die kort daarvoor een straatroof had gepleegd. Tijdens de aanhouding werden agenten belaagd.

Rond 20.35 uur werden politieagenten in de Stationsstraat aangesproken door een jongen die vertelde dat hij beroofd was van zijn telefoon. Bij de beroving was het slachtoffer mishandeld door de dader, waardoor hij licht letsel aan zijn gezicht had opgelopen. Het slachtoffer wees de agenten op een groep jongeren, waar de verdachte tussen zou zitten.

Getuigen die de beroving hadden zien gebeuren, wezen een jongen uit de groep aan die de beroving gepleegd zou hebben. De agenten hielden hierop een 16-jarige jongen uit Almere aan, om hem mee te nemen naar het bureau voor verhoor. Tijdens de aanhouding werden de agenten belaagd door vrienden van de verdachte, waardoor zij uiteindelijk genoodzaakt waren om hen met gepast geweld op afstand te houden. Hierna kon de verdachte worden overgebracht naar het politiebureau. Daar bleek hij in het bezit te zijn van de telefoon van het slachtoffer.

3 gedachten over “Agenten belaagd tijdens aanhouding in het Centrum

 • Johnny de Beer

  Goed gewerkt!

  Hulde ook voor de getuigen die de dader hebben aangewezen.

  Beantwoorden
  • Moet is meer gebeuren
   Mensen die niet door lopen en hun mond opendoen
   En de politie die harďer optreed

 • je zou dat tuig toch het liefst in elkaar willen trappen….iemand beroven en nog een grote bek ook hebben…..wat een vuilnisbakken

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *