Kort nieuws

‘Woningbrand’ nabij leegstaand kantoorpand Wisselweg

Zondagavond is er brand uitgebroken nabij een leegstaand kantoorpand aan de Wisselweg. De brand, die rond 19:40 uur ontstond, bleek te zijn ontstaan bij een slaapplaats van een dakloze.

Toen hulpdiensten ter plaatse kwamen bleek al snel dat er geen brand in het kantoorpand zelf was, maar onder de oprit van de parkeergarage. De spullen die onderdeel waren van de slaapplek vatten vlam nadat er een kaars was omgevallen.

De brandweer had de brand snel onder controle, maar kon niet voorkomen dat de slaapplek compleet uitbrandde. Na een korte nacontrole van de parkeergarage konden de hulpverleners weer met vervolg. Er raakte niemand gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *