Kort nieuws

Meerdere auto’s uitgebrand Muziekwijk

Op nieuwjaarsochtend zijn er meerdere auto’s uitgebrand in de H. Andriessenweg. Er vielen bij de brand geen gewonden. 

Rond 03:55 uur zondagochtend werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand. Ter plaatse bleek de brand die zich in één van de geparkeerde auto’s bevond snel uit te breiden naar de naastgelegen auto’s. Ook vatte de schutting van de achtergelegen woning vlam. De bewoners werden daarom uit hun huis gehaald.

De brandweer heeft enige tijd nodig gehad om de brand te blussen. Zij kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de woning en kon de schade daar beperken tot de schutting. Over de oorzaak van de brand is op dit moment nog niks bekend. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *