Persberichten

Man aangehouden voor bedreiging met steekwapen in trein

Maandagmiddag 2 januari is een man aangehouden die in een trein een vrouw had bedreigd met een steekwapen.

Rond 12.30 uur kwam een melding bij de politie binnen van een bedreiging. Een man bleek even daarvoor in een trein een 24-jarige Engelse vrouw uit het niets te hebben bedreigd met een steekwapen. Zij stond in de trein te wachten voor het toilet toen de man in haar buurt kwam staan en een steekwapen liet zien. Met haar vriend wist ze naar een andere coupe te gaan. De trein stopte bij Almere Oostvaarders en NS-personeel werd ingelicht die vervolgens ook de politie inschakelde. Toen agenten aankwamen had NS-personeel de verdachte al onder controle.

De bedreiger, een 53-jarige man uit Minnertsga (Friesland), werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *