Persberichten

Jongen raakt gewond bij straatroof Muziekwijk

Op woensdag 25 januari werden twee meisjes aangehouden na een beroving in Muziekwijk. Het slachtoffer had afspraak om een aantal mobiele telefoons te verkopen. De jongen vertrouwde het niet en ging ervandoor, maar in zijn vlucht werd hij ineens achtervolgd door een groep jongens. De politie doet onderzoek.

Rond 19.00 uur kwam een melding van een straatroof aan de Accordeonstraat. Agenten gingen erheen en troffen het slachtoffer aan. Hij vertelde dat hij een afspraak had gemaakt om een aantal mobiele telefoons te verkopen. Het meisje met wie hij de afspraak had was niet alleen. Een tweede dame kwam erbij en bemoeide zich ermee. De jongen vertrouwde het niet en ging ervandoor, maar in zijn vlucht werd hij ineens achtervolgd door een groep jongens. Hierbij werd hij beroofd van een tas en kreeg hij een schop, waardoor hij op de grond viel. Hij werd vervolgens geschopt en geslagen en liep hierbij zichtbaar letsel op.

De agenten zagen de groep vanaf het Michael Jacksonplein aan komen rennen en konden twee jongens staande houden. De twee meisjes van 16 en 18 uit Almere, die bij de verkoop van de telefoons stonden, werden aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden.

Iets gezien? 

Heeft u iets gezien van de beroving of heeft u meer informatie over de verdachten die het slachtoffer hebben mishandeld, neem dan contact op met de politie in Almere via 0900-8844. Ook als u over beeldmateriaal beschikt, waarop de mishandeling te zien is, vraagt de politie die te delen. Als u zich liever anoniem meldt dat kan dat via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Een gedachte over “Jongen raakt gewond bij straatroof Muziekwijk

  • De politie van Almere loopt te vaak achter voorspelbare feiten aan.

    Veel bedrijven hebben hun efficiëntie verhoogd door 2 belangrijke veranderingen door te voeren.
    Vanuit isolement naar samenwerking en van re-actief naar pro-actief werken.

    Het Bromsnor-effect van de jaren 70 is verleden tijd. We hebben een nieuwe samenleving met een gedateerde politie-aanpak..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *