Persberichten

Getuigen gezocht van poging straatroof De Werven

Woensdagavond 25 januari vond op de Stadswerf een poging tot beroving plaats. De recherche zoekt getuigen.

Rond 22:20 uur liet een 36-jarige Almeerse haar hond uit in het park nabij de Stadswerf. Aan het einde van het voetbalveld zag zij ineens twee mannen staan die op haar af kwamen. De twee wilden de spullen van de Almeerse en bedreigden haar met een steekwapen. Ook werd er een steekbeweging gemaakt waardoor de vrouw een snijwond in haar hand kreeg.

De vrouw gaf aan haar spullen niet af te willen geven waarna zij werd vastgepakt en geslagen en haar hond geschopt. De twee gingen ervandoor in de richting van het park aan de Stadswerf. De vrouw liep naar huis en schakelde de politie in. In de omgeving werd door de politie naar de verdachten gezocht, de verdachten werden niet meer aangetroffen.

Uw tip!

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden. In het bijzonder twee mannen die, afzonderlijk van elkaar, hun hond aan het uitlaten waren in het park tussen 22:15 en 22:30 uur.
De eerste verdachte:

  • Donkere huidskleur
  • Langer dan 1.80 meter
  • Smal postuur
  • Donkere broek of jeans
  • Donkere zwarte jas of vest met capuchon. De capuchon had hij over zijn hoofd getrokken.

De tweede verdachte:

  • Donkere huidskleur
  • Kleiner dan de eerste verdachte
  • Gezet postuur
  • Donkere jas of vest met capuchon.

Heeft u informatie die het onderzoek kan helpen? Neemt u dan contact op met de recherche in Almere via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Anoniem melden kan via 0800-7000 of via M-online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *